Menu

Menu

ForsideNyhedsbrevTILSKUDTilskud til foreningerTilskud til medlemmer/kontingentLEGATER/FONDENY I BESTYRELSENansøgningsfristerinteresseorganisationerNY FORENINGMEDLEMSUDVIKLINGAktivitetspuljen for foreningsløseEliteidrætspuljeForeningernes udviklingspuljeIdræts- og foreningskonsulentSkole/SFO- samarbejdeOM IDRÆTSRÅDETBestyrelsen/vedtægter/formålREFERATER/DAGSORDEN
Idrætsråd Varde
Foto:

Har I oplevet, at det hele er gået op i en spids?

Fællesråd Varde Kommune  inviterer hermed til en aften med fokus på krise- og konflikthåndtering mellem voksne personer, der arbejder med bl.a. unge mennesker i det frivillige foreningsliv i Varde Kommune.

Vi har erfaret, at der ikke er et netværk at trække på i Varde Kommune, hvis vi som frivillig i en forening møder trusler og konflikter mellem f.eks. forældre og ledere/instruktører.

Vi har allieret os med Cand. Psych. Aut. Lene Bammeskov og ambulanceredder Jakob Tiedemann, der begge har stor erfaring indenfor emnet og de kommer med et foredrag og en workshop, som vil tage udgangspunkt i jeres konkrete oplevelser.

Det vil sige, at vi gerne vil have jeres oplevelser tilsendt, således at de har nogle uger til at forberede sig i og så arbejde ud fra disse.

 

Vi mødes torsdag den 8. februar 2018 kl. 17.00 – 20.00 på Rådhuset, Bytoften 2, 6800 Varde.

 

Vi imødeser jeres tilmelding senest mandag den 15. januar 2018 til kontakt@vardefaellesraad.dk, og skulle I have nogle konkrete oplevelser fra jeres foreningsliv, vil vi gerne have dette tilsendt senest samme dag.

Fællesråd Varde serverer en sandwich og en øl eller vand i løbet af aftenen.

Der vil være en max. deltagelse på 50 personer.

Se appetitvækker

Håber vi ses.

 

Venlig hilsen

Fællesrådet

 

torsdag 21 dec 2017 - Morten Refsgaard