Menu

Menu

ForsideTILSKUDTilskud til foreningerTilskud til medlemmer/kontingentLEGATER/FONDENY I BESTYRELSENansøgningsfristerinteresseorganisationerNY FORENINGMEDLEMSUDVIKLINGAktivitetspuljen for foreningsløseEliteidrætspuljeForeningernes udviklingspuljeSkole/SFO- samarbejdeOM IDRÆTSRÅDETBestyrelsen/vedtægter/formålREFERATERHøringssvar

Ønsker I at synliggøre jeres arrangementer for alle i Varde Kommune?

Varde Kommune har i 2017 anskaffet to byportaler. Byportalerne står ved rundkørslen ved Billum og på Ribevej i Varde syd. Her bliver de set af flere tusinde trafikanter hver eneste dag.

Byportalerne skal være med til at markedsføre aktiviteter og events i Varde Kommune og kan på den måde bidrage til at markedsføre Varde Kommune som et godt og attraktivt sted at bo og besøge.

 

Det koster 1.000 kroner for en uges annoncering. Prisen inkluderer visning på begge byportaler. Der afregnes per påbegyndt uge. Prisen på 1.000 kroner gælder, når der er tale om et arrangement, hvor der er deltagerbetaling (for eksempel betaling af entré eller salg af produkter).

 

Hvis arrangementet er gratis at deltage i og ikke har indtjening som helt eller delvist formål, koster det ikke noget at annoncere.

 

På Varde Kommunes hjemmeside http://www.vardekommune.dk/byportal kan I læse mere om regler og vilkår samt bestillingsformular.

mandag 6 nov 2017 - mortenrefsgaard